Lad mig præsentere

Intensiv design dag/uge

En oplevelse, der giver dig mulighed for at opgradere dit branding eller websted på en uge eller mindre uden at gå på kompromis med kvaliteten

Få designet meget, på kort tid

Forestil dig hvad du kan opnå på bare en dag...

Vi kender alle følelsen af at få en ny klipning i en frisørsalon. Et forfrisket look til dit brand eller websted kan give dig en fornyet følelse af selvtillid. Den energi kan hjælper dig med at triltrække dine drømme kunder. Dem som værdsætter dig som ekspert.

Sig farvel til at smide spaghetti på væggen og føle dig frakoblet dit brand… og hej til meningsfuldt design, der taler til din sjæl og den næste fase af din virksomhed.

Når du føler dig godt tilpas, selvsikker og energisk – så lægger folk mærke til det. Kombiner det med et høj-konverterende, strategisk brand og hjemmeside, og du har dig selv en vinder. 💫

Grafisk design på kort tid...

Spring køen over, og skub din virksomhed fremad med en design opdatering på kun en uge eller mindre.

Intensiv Design dag

Dette er til dig der har helt styr på tekster, farver og indhold til det du har brug for hjælp til at få opsat. Såsom design af marketingmateriale, en-sides hjemmeside, grundlæggende hjemmesideopdateringer, tegning af illustrationer og ikoner opsætning af annoncer, visitkort og andre tryksager…

5.500 kr.

Intensiv Design uge

Udarbejdelse af ikonstil, Til større projekter, oprettelse af mini-brandidentitet, tilpasning af en komplet hjemmeside, salgskataloger og magasiner. Opdatering ad emballage og design af messestand.

19.500 kr.

Få DINE SPØRGSMÅL BESVARET

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

SVAR: Intensiv Design er den perfekte løsning for iværksætteren, der ikke er klar til en dybdegående brandstrategi eller en tilpasset hjemmeside, og som måske er på en strammere tidslinje for deres projekt.

Brand strategi + identiet er fantastiske for virksomhedsejeren, der ønsker at foretage væsentlige ændringer i deres virksomhed ud over det visuelle. Denne service er dedikeret til at omdefinere brandstrategi, din niche og fokuserer på at skabe noget højkonverterende og strategisk.

SVAR: Overhovedet ikke. Med hver en kunde og projekt jeg påtager mig, er jeg stolt over at sikre at kvaliteten er den samme over hele linjen. I stedet for at gennemgå e-mails i ugevis, giver en Intensiv Design dag/uge dig mulighed for at reservere min tid og min fulde opmærksomhed udelukkende til dig. 

Bemærk venligst, at Intensiv designdag/-uge er tidsbaserede, ikke leveringsbaserede. Jeg ved hvor mine styrker ligger og vil gøre mit bedste for at få designet alt hvad du har på din prioriteringsliste.

SVAR: Samarbejde er nøglen til en succesfuld Intensiv Design oplevelse. Vin skal gerne have produceret alt det du har brug for hjælp til.  Hvis der er for meget i forhold til den tid vi har sammen, vil jeg først fokusere på de opgaver som er markeret som topprioriteter.

  • Ved branding, bedes du udfylde det spørgeskema du får ved booking, og uploade/sende eventuelt logo & billeder.
  • Ved hjælp til trykssager, bedes du have en liste klar over hvad du gerne vil have opsat, en lister over specifikationer til formater, samt tekst og billeder her til.
  • Til webside instensiv design, bedes du have al din hjemmeside tekst og billeder klar. Du vil også få tilsendt et spørgeskema og tjekliste til udfyldelse.

SVAR: Når du er klar, foreslår jeg, at du kontakter mig for at se om jeg har plads i min kalender. Jeg tager kun tager to Instensiv Design Dage/uger ind om måneden. Du kan starte din ansøgning her.

Når du har underskrivelset af en kontrakt kræves et depositum på 50 % for at reservere din dato, mens det resterende beløb skal betales dagen før vi starter Intensiv Design. Jeg kan ikke vente med at arbejde med dig! 👀

Kunne vi to være et match?

Book en helt uforpligtende samtale og lad os tage en snak

Strategi, branding og webdesign

Jeg får gåsehud når mennesker jagter deres drømme og skaber det liv som de vil elske at leve

tenna Jønsson