designprocessen

Dette kan du forvente

At arbejde med mig er en leg.

01.

Vi ringer sammen helt uforpligtende

På baggrund af  mine mange år som grafiker, har jeg udviklet et talent for at forstå hvad du gerne vil have. Så du skal ikke være nervøs for om du kan udtrykke dine drømme og ønsker.  Hele min arbejdsproces er designet, sådan at vi ender med lige præcis det du går og ønsker og drømmer om til din virksomhed.

02.

Pinterest og opsætning af moodboard

For at være sikker på at jeg har opfanget det du drømmer om, så opsætter jeg et moodboard på pinterest med farver og billeder af den stemning som jeg vil skabe til dig. Jeg deler det med dig og går først igang når du mener den rette stemning er der. 

03.

Så skal der skabes magi og smukt design

Jeg designer 2-3 udkast til din nye visuelle identiet. Det er udkast som visuelt viser hvordan logoet bruges, hvordan og hvor hvilke farver bruges og hvilke typografier som egner sig godt til designet. Vi går udkastene igennem og finder detaljer du kan lide og ikke kan lide og jeg samler det til et færdigt resultat.

04.

Færdiggørelse af din unikke visuelle identitet

Når vi har landet et logo og et udtryk som du er glad for, så samler og skaber jeg din brandbog. Alle designelementerne i den brand pakke som du har valgt bliver opsat smukt og overskueligt. Jeg sender dig et link hvor du kan downloade din visuelle identitet og alle dine filer som kan bruges digitalt og på print.

Strategi, branding og webdesign

Jeg får gåsehud når mennesker jagter deres drømme og skaber det liv som de vil elske at leve

tenna Jønsson