Nøglen til et stærkt brand

At investere i et godt logo er en vigtig beslutning for enhver virksomhed, uanset størrelse eller branche. Det kan gøre en betydelig forskel for din virksomheds image, kundetilfredshed og langsigtede succes.

Sådan gør jeg

Processen ved køb af et logodesign

1:1 gennemgang

Jeg har brug for at kende din stil og dine ønsker. Og, så har jeg selvfølgelig brug for høre lidt om dig og din virksomhed. Denne del af processene er vigtig, da det er her jeg skaber en ide om dig og dine ønsker.

2-3 forskellige udkast

Jeg bruger tragt modellen. Jeg laver 2-3 udkast som er forskellige. Herfra kan du måske lide noget fra det ene udkast og noget fra det andet udkast. Jeg samler dine kommentar og kommer med 1 udkast mere

Logogpakke

Når logodesigner er godkendt, så designer jeg også varianter (max 3) af logoet (hvis muligt). For eksempel vertikalt og horisontalt. Har du bomærke og subline, så laver jeg også variationer med og uden disse. 

Farver & Filtyper

Jeg leverer altid i ønskede farver og altid i sort og hvid. Filtyper er PNG, JPG og PDF (vektoriseret) disse i både print og online versioner. Ønsker du andre filtyper, så kan vi sagtens aftale dette.

Logdesign designet af Orenda

Nogle af mine logodesign

Skalerbarhed i logoer:

Hvorfor det er vigtigt og hvordan det gavner din virksomhed...

Skalerbarhed er en afgørende egenskab for et effektivt og succesfuldt logo. Her er nogle grunde til, hvorfor et logo skal være skalerbart, og hvordan det kan gavne din virksomhed:

  1. Anvendelighed: Et skalerbart logo sikrer genkendelighed og kvalitet på tværs af forskellige platforme og medier.
  2. Bevarelse af klarhed: Skalerbare logoer opretholder kvalitet og detaljer ved ændringer i størrelse, sikrer læsbarhed og klarhed.
  3. Fremtidssikring: Skalerbare logoer tilpasser sig teknologiske ændringer og nye formater uden at gå på kompromis med det visuelle budskab.
  4. Økonomisk effektivitet: Skalerbare logoer reducerer omkostninger og sparer tid ved tilpasning til forskellige formater uden yderligere redigering eller re-design.

Hvad koster et logo?

Din investering på et logo

Et logo er ofte det første, dine kunder ser, når de bliver introduceret til dit brand. Et godt logo, der er tilpasset målgruppen, skaber et positivt og professionelt førstehåndsindtryk, som er afgørende for at tiltrække og fastholde kundernes opmærksomhed. Designet bør afspejle din virksomheds værdier og appellere til dine målgruppe for at opbygge en stærk og varig relation med dem.

Pris: 4.995 ,-

ex. moms
Brand guideline / brand book

Visuel identitet

Custom design

Om du skal have bygget et koncept fra bunden, have re-designet et nuværende ellerøsnker at få skabt et overblik over det brand, så er det altid en god ide at have en brand identitet. Dette gør det nemt for dig at skabe den røde tråd – hvilket skaber tryghed hos dine kunder. + det vil være nemt for eventuelle nye samarbejdespartner at skabe til dit brand, da du vil kunne sende dem en PDF med overblik over dine fonte, farver, hvordan det bruges og hvilken stemning dit brand bør udtrykke.