Et godt logo:

Nøglen til et stærkt brand

At investere i et godt logo er en vigtig beslutning for enhver virksomhed, uanset størrelse eller branche. Det kan gøre en betydelig forskel for din virksomheds image, kundetilfredshed og langsigtede succes.

Logdesign designet af Orenda

Nogle af mine logodesign

Skalerbarhed i logoer:

Hvorfor det er vigtigt og hvordan det gavner din virksomhed...

Skalerbarhed er en afgørende egenskab for et effektivt og succesfuldt logo. Her er nogle grunde til, hvorfor et logo skal være skalerbart, og hvordan det kan gavne din virksomhed:

  1. Anvendelighed: Et skalerbart logo sikrer genkendelighed og kvalitet på tværs af forskellige platforme og medier.
  2. Bevarelse af klarhed: Skalerbare logoer opretholder kvalitet og detaljer ved ændringer i størrelse, sikrer læsbarhed og klarhed.
  3. Fremtidssikring: Skalerbare logoer tilpasser sig teknologiske ændringer og nye formater uden at gå på kompromis med det visuelle budskab.
  4. Økonomisk effektivitet: Skalerbare logoer reducerer omkostninger og sparer tid ved tilpasning til forskellige formater uden yderligere redigering eller re-design.

Hvad koster et logo?

Din investering på et logo

Et logo er ofte det første, kunderne ser, når de bliver introduceret til dit brand. Et godt logo, der er tilpasset målgruppen, skaber et positivt og professionelt førstehåndsindtryk, som er afgørende for at tiltrække og fastholde kundernes opmærksomhed. Designet bør afspejle din virksomheds værdier og appellere til dine målgruppe for at opbygge en stærk og varig relation med dem.

Pris: 3.495,- ex. moms

Få tryghed

Mini brand

Mini brand er til dig der har et logo, (du kan tilkøbe logodesign) men du har svært ved at definere og finde den rødetråd. Du drømmer og helhed og den rette stemning til dit brand. Mini brand kan bl.a. bruges på din hjemmeside, til salgsmateriale, sociale medier og til trykt materiale som visitkort og folder.

Den rødetråd og rette stemning skaber tryghed hos dine kunder.

Fornyelse

Re-branding

Du har allerede et eksisterende brand, og du er glad for dit logo! Du drømmer om noget nyt. Måske dit brand ikke omfavner den stemning og look du drømte om. Du føler det “roder” og det er svært at finde hoved og hale i farver, skrifttyper, billede stil og den stemning du gerne vil skabe med dit brand, den er der bare ikke. Lad os få styr på det.

Få skabt det brand som giver dig tryghed og selvtillid – det vil dine kunder ku’ mærke

Skræddersyet

Brand identitet

Vi bygger dit brand op helt fra bunden. Vi starter med at definere dine drømme og tanker omkring dit brand. Så sætter vi scenen ved at skabe et uimodståeligt brand, hvor du altid er helt tryk omkring hvordan du skal udkomme både på tryk og på print, sådan at du kan tiltrække dine ideelle kunder.

Kom i gang med at udleve din drøm med et solidt fundment fra starten.

Personlig Instagram

Boost din virksomheds SoMe tilstedeværelse med min Social Media Pakke! Få det nødvendige for et stærkt og konsistent brandudtryk på alle Instagram 

Strategi, branding og webdesign

Jeg får gåsehud når mennesker jagter deres drømme og skaber det liv som de vil elske at leve

tenna Jønsson