Design opsætning og kursus (1:1)

En skrædderskuet hjemmeside som passer til dig og dit brand

Hvis du ønsker det, så leverer jeg alt til dig efter opgaven er fuldført. Jeg sørger for at oplære dig i systemet, så du kan overtage det selv efterfølgende. På den måde kan du nemt opdatere og administrere din hjemmeside eller webshop, uden at skulle have en teknisk baggrund eller betale dig fra det.

Min arbejdsproces

Ved at vælge Simply.com som din hostingtjeneste, WordPress som CMS og Elementor som builder, kan du være sikker på at have en pålidelig, sikker og nem måde at rette og administrere din hjemmeside på. Dette vil give dine kunder en god oplevelse, og hjælpe med at øge din online tilstedeværelse og succes på en nem og overkommelig måde..

Simply hosting

Simply.com er en pålidelig hostingtjeneste af flere årsager. For det første tilbyder de en utrolig pålidelig service med en høj oppetid. Dette er utroligt vigtigt, da en utilgængelig hjemmeside kan koste dig tabte salg og besøgende. Derudover er Simply.com kendt for deres høje sikkerhedsniveau, som hjælper med at beskytte din hjemmeside mod hackere og malware

WordPress CMS

WordPress er uden tvivl det mest populære og alsidige valg på markedet. WordPress tilbyder en bred vifte af funktioner og muligheder, som gør det muligt for dig at oprette og administrere en hjemmeside på en nem og effektiv måde. Det er også meget fleksibelt og kan tilpasses til dine specifikke behov.

Elemetor builder

Elementor en af de bedste builders, når det kommer til at oprette og designe en hjemmeside uden at have teknisk kodningsfærdigheder. Elementor er nem at bruge og har en intuitiv drag-and-drop-funktionalitet, som gør det let for dig at overtage mit design når alt er godkendt. Du kan nemt foretage rettelser.

Du kan nemt overtage når din hjemmeside er færdig

Som virksomhedejer og selvstændig, så kan de at skabe fundamentet være enormt uoverskueligt. Når du får opsat og designet hjemmeside/webshop hos mig så er det vigtigt for mig at du bagefter selv kan varetage, ændre og navigerer rundt på din hjemmeside/webshop.

I disse digitale tider er ens hjemmeside/webshop et vigtigt værktøj. Udover at det gør dig synlig så er det også med din at du kan skabe et billede af dig og dit produkt til dine kunder. Derfor er det afgørende, at du kan tilpasse din hjemmeside i takt med tendenser og dine kunders behov.

Hos mig, så får du bl.a.:
  • Design som er bygget ud fra din identitet
  • 100% skræddersyet design (ikke skabelon opbygning)
  • Fuldt responsivt design (Desktop, mobil & tablet)
  • Oprettelse af cookies, privatlivspolitik og handelsbetingelser
  • Oprettelse af domæne og SSL-certifikat

Overlade dine bekymringerne til mig, og få bygget og designet en hjemmeside som skiller sig ud og som passer til dig, dit brand og dine kunders behov.

Hjemmeside + webshop

Hos mig bliver din hjemmeside designet op helt fra bunden. Vi starter med at gennemgå dine tanker og ønsker omkring din hjemmeside. Så drøfter vi hvad der vil give mening for dig og hvordan forløbet vil være fra start til slut. Jeg guider dig, sådan at din hjemmeside ikke kun bliver et ønske, men også at den skal tiltrække dine drømmekunder og udtrykke lige præcis det du står for. 

Hjemmeside

Inkluderet

+ Gennemgang af dit brand og hvad du gerne vil med hjemmesiden
+ WordPress opsætning
+ Visuelt udkast af forsiden
+ Opsætning af header & footer (top og bund)
+ Efterfølgende opsætning af undersider
+ 6 sider opsætning
+ 1 times personlig træning

Webshop

Inkluderet

+ Gennemgang af dit brand og hvad du gerne vil med hjemmesiden
+ WordPress opsætning
+ Tilpasset design og grafik som passer til dit brand
+ Dit indhold
+ Opsætning af header & footer (top og bund)
+ Skabelon side til shop & produkt
+ 6 sider opsætning
+ Betalingssystem
+ Leveringssystem
+ 1 times personlig træning

Lad mig hjælpe dig med at løfte din virksomhed

Uanset om du har været virksomhedsejer i et par dage eller i årevis, er jeg klar til at hjælpe dig med at skabe det brand, der tjener dig bedst, gør dig stolt og giver dig glæde hver dag. Jeg glæder mig til at tale sammen, og høre om dig og hvad du går og drømmer om.