Skal jeg hjælpe dig med din Hjemmeside?

En skrædderskuet hjemmeside som passer til dig og dit brand

Jeg kan hjælpe med at designe og opsætte din hjemmeside wordpress. 

Efter opgaven er fuldført, leverer jeg alt til dig og sørger for at oplære dig i systemet. På den måde kan du nemt opdatere og administrere din hjemmeside eller webshop uden teknisk baggrund eller ekstra omkostninger.

Det får du når du får mig til at designe og opsætte din hjemmeside

I disse digitale tider er din hjemmeside eller webshop et vigtigt værktøj. Udover at gøre dig synlig, hjælper den dig med at præsentere dig selv og dine produkter overfor dine kunder. Derfor er det afgørende, at du kan tilpasse din hjemmeside i takt med nye tendenser og dine kunders behov.

  • 100% skræddersyet design som passer til din virksomhed
  • 1:1 kursus + små videoer af hvordan du retter i den
  • Et system som er nemt at rette i efterfølgende
  • Fuldt responsivt design (Desktop, mobil & tablet)
  • Oprettelse af cookies, privatlivspolitik og handelsbetingelser
  • Oprettelse af domæne og SSL-certifikat

Overlade dine bekymringerne til mig, og få bygget og designet en hjemmeside som skiller sig ud og som passer til dig, dit brand og dine kunders behov.

Eksempler på nogle af de hjemmesider jeg har bygget

Basic
Hjemmeside

Hjemmeside design

7.495 kr.

Perfekt til startups og små virksomheder, der har brug for en professionel online tilstedeværelse. En kompakt hjemmeside med op til 5 sider, der præsenterer dine kerneydelser og kontaktinformation klart og enkelt.

Standard Hjemmeside

Hjemmeside design

13.495 kr.

Ideel for virksomheder i vækst, der tilbyder flere tjenester eller services. En hjemmeside med op til 8 sider, der giver dig mulighed for at uddybe dine ydelser og skabe en mere omfattende online profil.

Premium Hjemmeside

Hjemmeside design

19.495 kr.

Skabt til etablerede virksomheder og organisationer med et bredt udvalg af tjenester eller produkter. En stor hjemmeside med mere end 10 sider, der giver dig plads til at opbygge et rigt og detaljeret online univers, som engagerer dine besøgende og styrker din brandidentitet.

Min arbejdsproces

Ved at vælge Simply.com som din hostingtjeneste, WordPress som CMS og Elementor som builder, kan du være sikker på at have en pålidelig, sikker og nem måde at rette og administrere din hjemmeside på. Dette vil give dine kunder en god oplevelse, og hjælpe med at øge din online tilstedeværelse og succes på en nem og overkommelig måde..

Simply hosting

Simply.com er en pålidelig hostingtjeneste af flere årsager. For det første tilbyder de en utrolig pålidelig service med en høj oppetid. Dette er utroligt vigtigt, da en utilgængelig hjemmeside kan koste dig tabte salg og besøgende. Derudover er Simply.com kendt for deres høje sikkerhedsniveau, som hjælper med at beskytte din hjemmeside mod hackere og malware

WordPress CMS

WordPress er uden tvivl det mest populære og alsidige valg på markedet. WordPress tilbyder en bred vifte af funktioner og muligheder, som gør det muligt for dig at oprette og administrere en hjemmeside på en nem og effektiv måde. Det er også meget fleksibelt og kan tilpasses til dine specifikke behov.

Elemetor builder

Elementor en af de bedste builders, når det kommer til at oprette og designe en hjemmeside uden at have teknisk kodningsfærdigheder. Elementor er nem at bruge og har en intuitiv drag-and-drop-funktionalitet, som gør det let for dig at overtage mit design når alt er godkendt. Du kan nemt foretage rettelser.

Lad mig hjælpe dig med at løfte din virksomhed

Uanset om du har været virksomhedsejer i et par dage eller i årevis, er jeg klar til at hjælpe dig med at skabe det brand, der tjener dig bedst, gør dig stolt og giver dig glæde hver dag. Jeg glæder mig til at tale sammen, og høre om dig og hvad du går og drømmer om.