Du føler dit brand mangler noget, eller skal du have hjælp til at skabe din egen virksomhed?

Logodesign

Et logo er ofte det første, kunderne ser, når de bliver introduceret til dit brand. Et godt logo, der er tilpasset målgruppen, skaber et positivt og professionelt førstehåndsindtryk, som er afgørende for at tiltrække og fastholde kundernes opmærksomhed. Designet bør afspejle din virksomheds værdier og appellere til dine målgruppe for at opbygge en stærk og varig relation med dem.

Visuel Identitet

Visuel branding er alt hvad ord ikke kan sige. Det kan skabe tillid, fortæller din historie og hjælper dine kunder med at se sig selv i dit brand. Skal du virkelig skille dig ud, har du brug for et uimodståeligt brand, som dine kunder kan føle sig forbundet til. Sammen vil vi fange æstetikken og skabe en visuel indvirkning så du kan begynde at fange dine drømmekunders opmærksomhed på et dybere niveau.

Hjemmeside

Du er træt af din forældet eller gør-det-selv-hjemmeside. Du drømmer om at have en hjemmeside som du nyder at bygge videre på og som du stolt kan henvise til. Den skal bringe selvtillid og motivation ind i din virksomhed, den skal ikke dræne dig og gøre dig flov. Din hjemmeside skal være din bedste medarbejder.

Social Media

Gør din tilstedeværelse på Instagram mere effektiv og engagerende med min eksklusive Social Media Pakke! Denne pakke indeholder alt, hvad du har brug for, for at skabe et stærkt og konsistent brandudtryk på tværs af dine sociale kanaler. Skarpt logo, design af højdepunkter og dine egen GIF’er til dine stories…

Strategi, branding og webdesign

Jeg får gåsehud når mennesker jagter deres drømme og skaber det liv som de vil elske at leve

tenna Jønsson