Bemærk venligst: Der er få pladser i min kalender... Skal vi nå at skabe noget meningsfyldt for dig i år?

At løfte din virksomhed handler om mere end bare visuel-wauw-faktor

DET ER OPBYGNING AF ET BRAND SOM DINE KUNDER KAN FØLE SIG FORBUNDET TIL.

Føler du at du kan gøre SÅ meget for dine kunder, men at du ikke tiltrækker dem...

Det skal vi nok få styr på.

Become what you are

Brand Strategi

At skabe et brand uden at vide hvem du forsøger at nå, er som at tage på en køretur uden at have en destination.

Når du investerer i rebranding eller en helt ny identitet hos mig, så vil strategien altid være en del af det. Vi har sammen 2 timers workshop som 100% kommer til at handle om dig og din business. Workshoppen vil også give dig det fulde overblik over dine kerneværdier og det vil give dig en tryk følelse omkring dit brand.

I workshoppen vil vi finde ind til dit brands hjerte, dit brand hvorfor og fremtidsvisionen. Vi vil få krystalklare oplysninger om dine kunder, og hvordan dit brand bedst tjener dem. Vi vil forfine din positionering og udnytte det, der gør dig til, ja dig. 🙌

Brand Identitet

Dit brand er en fantastisk roman, og dit logo er kun indledningen.

Visuel branding er alt hvad ord ikke kan sige. Det kan skabe tillid, fortæller din historie og hjælper dine kunder med at se sig selv i dit brand. Skal du virkelig skille dig ud, har du brug for et uimodståeligt brand, som dine kunder kan føle sig forbundet til. Efter vores strategi workshop har vi hele fundamentet til at gøre præcis det. Sammen vil vi fange æstetikken og skabe en visuel indvirkning så du kan begynde at fange dine drømmekunders opmærksomhed på et dybere niveau.

Brand guideline / brand book

Website design

Det er på tide, at dit hjørne af internettet føles som at komme hjem.

Du er træt af din forældet eller gør-det-selv-hjemmeside. Du drømmer om at have en hjemmeside som du nyder at bygge videre på og som du stolt kan henvise til. Den skal bringe selvtillid og motivation ind i din virksomhed, den skal ikke dræne dig og gøre dig flov. Din hjemmeside skal være din bedste medarbejder.

STEP 01

Kemi & strategi

Når du har underskrevet kontrakten og foretaget din indbetaling, er det officielt! Vi skal have afholdt vores workshop hvor vi lære din mission og kerneværdier at kende. Vi skal sætte nogle overordnede mål og finde dit “hvorfor”. Efter vores workshop samler jeg visuel inspiration på vores private Pinterest-tavle. Så går jeg i gang med at undersøge dit marked og bygge en dybdegående strategi.

STEP 02

Design & udvikling

Når du har godkendt din brandstrategi og den kreative retning, så begynder vi konceptudvikling og udkast til designet. Du vil modtage en designpræsentation med koncepterne og logodesign. Med din ærlige feedback vil vi forfine koncepterne, indtil dit design omfavner dig og dine kerneværdier og dit brands personlighed.

STEP 03

Lancer med tryghed

Jeg sørger for at du er 100 % tryg og begejstret for dit design og foretager de ændringer som du har brug for, for at sikre, at din identitet og hjemmeside skiller sig ud. Før vi lancerer, vil jeg gennemgå detaljerne for at sikre, at alt fungere og ser smukt ud. Du vil også modtage en 60-minutters træningssession for at sikre, at du er komfortabel med at vedligeholde og opdatere din hjemmeside.

DINE SPØRGSMÅL BESVARET

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

SVAR: Selvfølgelig! Jeg forstår, at brand og webdesign er en stor investering. Lad os finde en fornuftig  en betalingsplan, der er realistisk og gennemførlig for dig.

SVAR: Alle projekt er forskellige. Det kræver forskellig muligheder. Det er også derfor jeg har det første opkald med på 30 minutter for at finde ud af om vi er et match og om vi kan finde den løsning som passer lige præcis dig.

Men med det i tankerne, ønsker jeg ikke at spilde din tid mens du leder efter de perfekte designere, jeg værdsætter selv gennemsigtighed. Hvis du booker en VIP-Design-Dag så koster det 13.500 kroner + moms.

SVAR: Jeg mener ikke, at enhver virksomhed skal investere i specialdesignet branding. Det er en stor investering, så jeg vil altid være sikker på, at du vil kunne se et investeringsafkast af det arbejde du inviterer i. Dette er også en af grundene til at jeg har 30 minutters gratis afklarings samtale.

SVAR: Jeg tager kun imod en håndfuld specialdesignede kunder hvert år. Og derfor er jeg typisk booket et par måneder i forvejen. Hvis du har tænkt på at arbejde sammen med mig, så tag fat så hurtigt som muligt for at sikre dig at vi kan lancere i planlagt tid!

SVAR: Branding er en forretningsinvestering og jeg vil gerne hjælpe dig med at nå dine mål. Et logo alene vil ikke hjælpe dig med at komme i kontakt med dine kunder, adskille dig fra dine konkurrenter eller skabe mere omsætning. Af denne grund påtager jeg mig ikke kun logo-projekter. Jeg ønsker kun, at du investerer i design, der virkelig kan flytte noget i din virksomhed, så du ser et afkast af din investering.

SVAR: Jeg kræver, at alle mine custom branding kunder gennemgår en brandstrategi med mig.

Hvis du ikke leder efter vækst eller at skille dig ud i et hav af ensartethed – nej, du behøver ikke brandstrategi. Men hvis du ønsker at føle klarhed, selvtillid og en overensstemmelse med dit brand, er brandstrategi noget for dig. Og du vil i sidste ende takke mig – det lover jeg!

SVAR: Absolut! Det er vigtigt for mig, at jeg kan forlader dig med værktøjerne og ressourcerne til at kunne opdatere og vedligeholde din hjemmeside på egen hånd. Alle mine kunder som får designet en hjemmeside får 60 minutters 1:1 gennemgang af din hjemmesiden. Denne 1:1 træning bliver optaget og sendt til dig efterfølgende så du altid har den til fremtidig reference.

SVAR: Jeg ønsker ikke, at du skal føle dig bundet af en månedlig betalingsplan eller betale for tid, som du måske ikke har brug for. Hvis du har brug for min hjælp til at opdatere din hjemmeside, tilføje nye sider eller du skal måske på messe og har brug for salgsmateriale eller opdatering af tryksager, så kan du samle det hele og booke en VIP-Design-Dag.

Strategi, branding og webdesign

Jeg får gåsehud når mennesker jagter deres drømme og skaber det liv som de vil elske at leve

tenna Jønsson