Instagram pakke

Gør din tilstedeværelse på Instagram mere effektiv og engagerende med min eksklusive Social Media Pakke! Denne pakke indeholder alt, hvad du har brug for, for at skabe et stærkt og konsistent brandudtryk på tværs af dine sociale kanaler. Skarpt logo, design af højdepunkter og dine egen GIF’er til dine stories…

  1. Skarpt profilbillede: Få et professionelt og iøjnefaldende profilbillede, der vil hjælpe dig med at skabe et godt førstehåndsindtryk og tiltrække flere følgere.

  2. Design til højdepunkter (max 5 stk): Organiser og præsenter dit indhold med stil ved hjælp af vores skræddersyede designs til højdepunkter, der passer perfekt til dit brand.

  3. 5 personlige GIF’er til stories: Skil dig ud fra mængden og gør dine stories mere underholdende og mindeværdige med vores unikke og personlige GIF’er, der er designet specielt til dig.

PERSONLIGE KLISTERMÆRKER TIL INSTAGRAM

Her er et par eksempler på GIF'er

Har du et ordsprog, noget du siger tit, eller vil du gerne branded dine stories med logo eller andet så dine kunder kan genkende DINE stories? Lad mig høre din idé eller lad os tage en brainstorm og finde nogle gode ideer.

Lad mig hjælpe dig med at løfte din virksomhed

Uanset om du har været virksomhedsejer i et par dage eller i årevis, er jeg klar til at hjælpe dig med at skabe det brand, der tjener dig bedst, gør dig stolt og giver dig glæde hver dag. Jeg glæder mig til at tale sammen, og høre om dig og hvad du går og drømmer om.