Instagram pakke

Gør din tilstedeværelse på Instagram mere effektiv og engagerende med min eksklusive Social Media Pakke! Denne pakke indeholder alt, hvad du har brug for, for at skabe et stærkt og konsistent brandudtryk på tværs af dine sociale kanaler. Skarpt logo, design af højdepunkter og dine egen GIF’er til dine stories…

Pakken indeholder:

  • Skarpt profilbillede
  • Design til højdepunkter (max 5 stk)
  • 5 personlige GIF’er til stories

3.995 kr.

ekskl. moms

PERSONLIGE KLISTERMÆRKER TIL INSTAGRAM

Her er et par eksempler på GIF'er

Har du et ordsprog, noget du siger tit, eller vil du gerne branded dine stories med logo eller andet så dine kunder kan genkende DINE stories? Lad mig høre din idé eller lad os tage en brainstorm og finde nogle gode ideer.

Lad mig hjælpe dig med at løfte din virksomhed

Uanset om du har været virksomhedsejer i et par dage eller i årevis, er jeg klar til at hjælpe dig med at skabe det brand, der tjener dig bedst, gør dig stolt og giver dig glæde hver dag. Jeg glæder mig til at tale sammen, og høre om dig og hvad du går og drømmer om.