Min energi og passion ligger i grafisk design, natur & og at løft andre

Alt hjælpe andre mennesker med at skabe lige præcis det de har forstillet sig, og mere til det løfter min energi og gør mig taknemmelig for mine kompetencer

Orenda er et ord indianerne brugte til at beskrive den kraft vi mennesker besidder som giver os mulighed for at ændre verden på en positiv og kærlig måde.

Orenda er et lille studio, men med et kæmpe hjerte. Her fejrer jeg nye begyndelser, omfavner forandringer og opmuntrer til uendelig vækst.

Tenna Jønsson - Grafisk designer

Tenna Jønsson

Grafisk design med 13 års erfaring

Det er blevet min mission at hjælpe virksomhedsejere med at sikre, at deres branding er spot on og har det potentiale som de fortjenerne. Jeg elsker at arbejde med brands som der ønsker mere end bare et smukt design; men noget der afspejler deres værdier og personlighed –det skal give mening og give genlyd hos deres kunder som får dem til at føle sig forbundet med det brand der er skabt.

Ej, vent lige...!

Hvordan kom du her til?

For at sige det direkte, så var min kreativitet, som barn, ikke et fokus, og faktisk var det at klippe/klistre, tegne og male noget irriterende noget som rodet og som ikke gav mening. Jeg tilpassede mig og formede mig efter det folk gerne ville have, og i den proces mistede jeg stille og roligt min egen identitet. Som mange sikkert kan nikke genkendende til, så stod jeg pludselig i mine 30’er og følte at jeg manglede et eller andet – speciel følelsen af formål.

Træt af at løbe i cirkler, og stille det samme spørgsmål, besluttede jeg endelig for at se mine selvbegrænsende overbevisninger i øjnene – jeg tog ansvar for mit eget liv og sprang med begge ben ud i livet som selvstændig… 

Jeg startede min virksomhed for at redefinere hvad SUCCES & FRIHED betød for mig.

Orenda blev født ud af min kærlighed til grafisk design der giver mening og som hjælper andre med at føle at det de har skabt gør en forskel for andre. Jeg vil lære dig at kende, flette din historien ind i dit brand og skabe din succes og frihed til at være lige præcis den du hele tiden gerne har ville blive – så du på bedste vis kan hjælpe andre med dine talenter.

For mig handler branding om at blive den, du hele tiden gerne har ville være og give dig de bedste forudsætninger for at træde ind i dit potentiale. Det er dér magien opstår – så jeg vil gerne høre alle dine ambitioner, mål og ønsker, alt i mens vi begynder at skabe din nye begyndelse. Sammen finde vi ud af hvad der får dig til at skille dig ud, samtidig med at vi giver dit brand den wow-faktor, der vil inspirere dine kunder/klienter, sådan at du her igennem også kan begynder at tiltrække dem og åbne deres øjne.

mine KERNEVÆRDIER

Det JEG STÅR for

bygge FUNDAMENT

Jeg elsker smukke ting, men et stærkt brand vil altid være bygget ud fra alt det vi ikke kan se – strategien bag. I en skabelsesproces skal der være mening med galskaben. At vælge en farve, en skrifttype eller skabe et logo, “fordi det er smukt”, giver ikke mening. Derfor bør det at skabe, i en hvilken som helt form, altid være fundamentet (det vi ikke kan se) der skal være den første byggesten for en solid og stærk proces. 🛖 💪

definere FRIHED

Jeg startede min virksomhed, fordi du og jeg fortjener at gå efter vores drømme og definere hvad frihed og succes betyder for os hver i sær, alt i mens vi gør lige præcis det som vi elsker at lave. Livet er lige nu, og  jeg er her for at støtte dig og hjælpe dig med at skabe din vej til frihed. 🕊

skabe TILLID & TRYGHED

Min kreativitet blev ikke fejret da jeg var yngre, og samtidig oplevede jeg en hyldest fra andre når jeg hjalp dem med kreative ting de ikke selv kunne. Og derfor er netop det at fejre hver eneste af mine kunder enormt vigtigt for mig. Når jeg ser dem træde ud i et nyt lys og en ny identitet som omfavner dem og deres værdier – det skal altid fejres 🥂 💃 Du har ubegrænset potentiale, min ven. 💫

Hvis der er en ting jeg har lært, så er det at man skal jagte sine egne DRØMME, og ikke andres.

Før jeg gik selvstændig, var jeg den loyale ansatte i en kreativ virksomhed. Lige fra Coop, Comme Deux og til Ilse Jacobsen – ord som kulturbærer, humørspreder og et grafisk geni var ord jeg kunne tage med mig fra kollegaer og tidligere chefer. På trods af et portræt af en kvinde med “succes”, så følte jeg det aldrig selv. Der var en del af mig der følte sig malplaceret og forkert. Efter at have brugt en del tid på at lytte til alle andre, så indså jeg at det ikke var mit “hvorfor”, der drev min passion for branding, men hvad jeg troede andre mente var det rigtige for mig…

Jeg skulle kigge dybt i mig og følge de små brødkrummer i mit liv, der har ført mig til hvor jeg er i dag. Den 14-årige mig, der brugte timer på at male, tegne, klippe og klistre, er den samme pige som jeg er i dag – bare ældre, klogere og nok en del højere. Den pige følte sig mest levende ved at bringe ideer ud i livet og fordybe sig i den kreative proces. Og hvis nogen havde brug for min hjælp til at få opsat en sang eller kreeret et fødselsdagskort, så var lykken gjort – jeg kunne hjælpe andre med at skabe ting de var stolte af.

Ved at gøre det jeg elsker med strategi, formål og effekt, har jeg fundet et magisk stadie. Kender du dit ”why”, dine kerneværdier for hvorfor du gør som du gør og hvad det er der driver dig?

Jagt dine drømme! Ingen andre vil.
(Undtagen mig! Jeg vil være din Brand BFF!)

Den lille korte om mig

SELV-kærligt RITUAL

En tur til havet

Jeg ville ønske jeg kunne

Synge

Største lektie

Stop aldrig med at drømme

Fritids hoppy

Male, yoga & naturen

Partner status

Single & hundemor

Det kan jeg ikke leve unden

Min hund Jazzie

Lad mig hjælpe dig med at løfte din virksomhed

Uanset om du har været virksomhedsejer i et par dage eller i årevis, er jeg klar til at hjælpe dig med at skabe det brand, der tjener dig bedst, gør dig stolt og giver dig glæde hver dag. Jeg glæder mig til at tale med dig, og høre hvad det er jeg kan gøre for dig.

Strategi, branding og webdesign

Jeg får gåsehud når mennesker jagter deres drømme og skaber det liv som de vil elske at leve

tenna Jønsson