Priser på grafisk design

Projektpris, timepris eller klippekort

Hvad koster en grafisk designer?

Du har taget beslutningen om at finde en grafiker du gerne vil samarbejde med... men, hvad koster det?

Løbende grafisk assistance

KLIPPEKORT-LØSNING

Min klippekort-løsningen giver dig mulighed for at opbygge en langsigtet relation med mig som din grafiske designer. Jeg vil kunne få en dybere forståelse af din virksomhed og dine behov. Du har friheden til at bruge dine klip, når du har brug for dem, hvilket giver dig kontrol over din tidsplan og dine ressourcer.

En klippekort-løsning kan være en fremragende mulighed for dig, hvis du løbende har brug for en grafisk designer.

5 TIMER

Lille klippekort
4.000
+ moms
 • 20 klip á 15 minutter
 • 200 kr. pr. klip / 800 kr. i timen
 • Udløber efter 1 måneder

10 TIMER

Mellem klippekort
7.000
+ moms
 • 40 klip á 15 minutter​
 • 175 kr. pr. klip / 700 kr. i timen​
 • Udløber efter 2 måneder

20 TIMER

Stort klippekort
12.000
+ moms
 • 80 klip á 15 minutter​
 • 150 kr. pr. klip / 600 kr. i timen
 • Udløber efter 3 måneder
Hvad koster et logo?

Din investering på et logo

Et logo er ofte det første, kunderne ser, når de bliver introduceret til dit brand. Et godt logo, der er tilpasset målgruppen, skaber et positivt og professionelt førstehåndsindtryk, som er afgørende for at tiltrække og fastholde kundernes opmærksomhed. Designet bør afspejle din virksomheds værdier og appellere til dine målgruppe for at opbygge en stærk og varig relation med dem.

Pris: 4.995 ,-

ex. moms
Hvad koster en hjemmeside?

Pris på en hjemmeside eller webshop

Når det kommer til hjemmesidedesign og webshop, er det vigtigt at huske, at hvert projekt er unikt. Derfor kan jeg ikke give en nøjagtig pris på en hjemmeside, før jeg har haft en individuel samtale med dig.

Under denne samtale vil vi diskutere dine specifikke behov, ønsker og mål for din hjemmeside eller webshop. Vi vil også tale om eventuelle særlige funktioner, du måtte ønske, samt de tekniske og visuelle krav, der er forbundet med dit projekt. Når jeg har et klart billede af, hvad du søger, kan jeg udarbejde et skræddersyet tilbud, der afspejler omfanget af arbejdet og de ressourcer, der kræves for at skabe din nye hjemmeside.

Ved at gøre det på denne måde sikre jeg, at du får den bedst mulige løsning, der er tilpasset din virksomheds behov og budget. Dette giver dig en mere præcis pris og gør det lettere for dig at træffe en beslutning om, hvordan du skal investere i din online tilstedeværelse.

rådgivning & vejledning

Skræddersyet 1:1 sparring til din virksomhed

Med over 13 års erfaring i branchen og et CV, der inkluderer samarbejde med velkendte brands som Ilse Jacobsen, Coop og Danfoss, er jeg den ideelle grafiske designer til at hjælpe dig med at bringe dit projekt til nye højder. Min passion ligger hos små startups, solo-iværksættere og engagerede virksomhedsejere.

Som noget nyt tilbyder jeg nu skræddersyet 1:1 sparring, der er målrettet dine unikke behov og mål. Uanset om det drejer sig om brainstorming til indhold på dine sociale medier, et komplet redesign af din virksomheds visuelle identitet eller et helt tredje projekt, vil min alsidige baggrund og dybdegående erfaring sikre, at du får den rådgivning og vejledning, du har brug for.

Pris: 995 ,-

ex. moms

Få DINE SPØRGSMÅL BESVARET

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

SVAR: Intensiv Design er den perfekte løsning for iværksætteren, der ikke er klar til en dybdegående brandstrategi eller en tilpasset hjemmeside, og som måske er på en strammere tidslinje for deres projekt.

Brand strategi + identiet er fantastiske for virksomhedsejeren, der ønsker at foretage væsentlige ændringer i deres virksomhed ud over det visuelle. Denne service er dedikeret til at omdefinere brandstrategi, din niche og fokuserer på at skabe noget højkonverterende og strategisk.

SVAR: Overhovedet ikke. Med hver en kunde og projekt jeg påtager mig, er jeg stolt over at sikre at kvaliteten er den samme over hele linjen. I stedet for at gennemgå e-mails i ugevis, giver en Intensiv Design dag/uge dig mulighed for at reservere min tid og min fulde opmærksomhed udelukkende til dig. 

Bemærk venligst, at Intensiv designdag/-uge er tidsbaserede, ikke leveringsbaserede. Jeg ved hvor mine styrker ligger og vil gøre mit bedste for at få designet alt hvad du har på din prioriteringsliste.

SVAR: Samarbejde er nøglen til en succesfuld Intensiv Design oplevelse. Vin skal gerne have produceret alt det du har brug for hjælp til.  Hvis der er for meget i forhold til den tid vi har sammen, vil jeg først fokusere på de opgaver som er markeret som topprioriteter.

 • Ved branding, bedes du udfylde det spørgeskema du får ved booking, og uploade/sende eventuelt logo & billeder.
 • Ved hjælp til trykssager, bedes du have en liste klar over hvad du gerne vil have opsat, en lister over specifikationer til formater, samt tekst og billeder her til.
 • Til webside instensiv design, bedes du have al din hjemmeside tekst og billeder klar. Du vil også få tilsendt et spørgeskema og tjekliste til udfyldelse.

SVAR: Når du er klar, foreslår jeg, at du kontakter mig for at se om jeg har plads i min kalender. Jeg tager kun tager to Instensiv Design Dage/uger ind om måneden. Du kan starte din ansøgning her.

Når du har underskrivelset af en kontrakt kræves et depositum på 50 % for at reservere din dato, mens det resterende beløb skal betales dagen før vi starter Intensiv Design. Jeg kan ikke vente med at arbejde med dig! 👀

Mangler du pris på et projekt?

Book en helt uforpligtende samtale og lad os tage en snak om du næste projekt.