Golfbrand

Duff 'n turf

Jeg har haft den fantastiske mulighed for at være med Duff ‘N Turf helt fra starten. Dette brand er skabt med det formål at levere prisvenlige produkter. Ejeren af Duff ‘n Turf har en vision om at skabe et univers, hvor alle føler sig velkomne.

Mit bidrag omfatter designet af logo, opbygning af brandidentitet, udvikling af hjemmeside og oprettelse af en webshop. Udover det visuelle har jeg også haft fornøjelsen af at tænke og designe emballagen til deres golfbolde.

Men min rolle stopper ikke der. Jeg har også haft æren af at være med til at finde det helt rigtige navn til virksomheden. Duff ‘n Turf er et unikt navn, inspireret af kontrasterne inden for golfverdenen. Det er sammensat af to golfudtryk, “duff” og “turf”, der hver især repræsenterer et dårligt og et godt slag. Dette navn fanger netop de kontraster, der gør golfsporten så fascinerende og udfordrende.

Samlet set er jeg stolt af at have været en del af denne spændende rejse, og jeg ser frem til at fortsætte med at hjælpe Duff ‘N Turf med at vokse og blive endnu mere unikt inden for golfverdenen.

Vi får ros hverdag

“Tenna har ikke bare skabt en identitet og et logo. Hun har skabt det univers jeg gik og havde en drøm om OG mine kunder melder tit tilbage og kommer med ros til logoet og det vi har skab med Duff ‘N Turf. Jeg er mere end tilfreds med arbejdet og kan kun anbefale at tage fat i Tenna hvis man ønsker hjælp til opstart af en virksomhed.”

Jeppe Jønsson

Tak fordi du læste med