Healing & spirituel

Healene by Helene

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Helene på at skabe et unikt brand, der virkelig skiller sig ud og når ud til dem, der har brug for hendes ekspertise. Professionalisme var nøgleordet, da vi ville adskille hende fra andre i branchen, hvor der desværre kan være nogle dårlige oplevelser.

Vi valgte farver og skabte et legende logo, der har en særlig touch med de elementer, som Helene ønskede – en måne, en hånd, nogle prikker og gerne indrammet som en cirkel. Dette ikke blot for at være visuelt tiltalende, men også for at kommunikere hendes unikke tilgang til hjælp og healing.

Ud over at designe et iøjnefaldende logo og en brugervenlig hjemmeside har jeg også udviklet trykt materiale og endda skabt et unikt mønster. For at give brandet ekstra dynamik har jeg også skabt en fængslende logoanimation. Alt dette er designet med en målsætning – at styrke Helenes brand og gøre det så tiltrækkende som muligt for dem, der virkelig har brug for hendes hjælp.

Healene logodesign

Jeg er fuldt ud tilfreds!

Jeg var helt blank på hjemmeside, tema, farver, logo – alt! Tenna er kommet med gode idéer, fået ret frie tøjler og har leget og rettet til. Jeg er SÅ glad for resultatet. Hun lytter, forstår og mærker efter i mine behov. Kan varmt anbefales.

Helene Rosenberg

Visuel identitet - Healene

Tak fordi du læste med