Grafisk Designer

Stine engberg

Når det kommer til at brande sig selv, kan det være en udfordrende rejse, fyldt med overvejelser og valg. Som grafisk designer har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Stine, en talentfuld kollega i samme branche. 🌟

At skabe sit eget brand er en kunst i sig selv, og det er ikke altid let at se klart, når man er midt i processen. 💡Derfor er det så vigtigt at bruge sit netværk og invitere andre til at kigge på ens virksomhed udefra.

Jeg havde æren af at designe et logo til Stine, og jeg må sige, at jeg er hamrende stolt af resultatet! 🚀 At kombinere min kærlighed til typografi med hendes unikke stil var en sand fornøjelse.
Logoet er ikke kun et visuelt udtryk, det er også et symbol på samarbejde og støtte inden for vores fælles passion. 🤝💖 Så husk, når det bliver udfordrende, er der intet galt i at trække på hjælp fra dem omkring dig. ✨

Tenna er en stjerne!

Jeg ELSKER mit nye logo! Tenna er en stjerne! Selvom jeg arbejder med grafisk design til dagligt, så var det en tæt på umulig opgave, at lave mit eget logo, så beslutningen om at få Tenna’s hjælp var helt rigtig!

Udover at være sindssygt dygtig til sit arbejde er Tenna et utroligt behageligt, humoristisk og bare gennemgående rart menneske – og så arbejder hun virkeligt hurtigt, og fangede min noget flyvske beskrivelse af hvad jeg kunne tænke, mig bedre end jeg havde turde håbe på! Hvis jeg kunne give flere stjerner, så gjorde jeg det, men jeg må nøjes med 5!

Stine Engberg

Grafisk Designer

Tak fordi du læste med